Program Hydrohallen Lørdag 1.juni

Postet av Roger Furu den 18. Mai 2024

Lørdag 1. juni inntar lokalavisa Aura Avis scenen i Hydrohallen med både sofaprat og musikk!

17.00: Om å utvikle sterke stemmer – på og utenfor banen. Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg er foreldrene til to verdenskjente fotballspillere. Sammen har Team Hegerberg jobbet knallhardt i mange år for gjennombrudd. Resultatet er to sterke jenter som har nådd toppen av internasjonal fotball. Ada med gullballen og seks Champions League-titler. Andrine har spilt på flere lag i Europa og spiller nå på Brann. Det hele startet i Sunndal. Møt Gerd og Stein Erik i sofapraten på Aura Avis-scenen. Og hvem vet hvem som kan dukke opp på skjermen…

18.00: Konsert med Lille Cæsar. Med låta «Brenner» ble han for alvor kjent i Norge. I år klinker vi til og inviterer til konsert med artisten Lille Cæsar. Han er aktuell med ny låt, «Hva om jeg slutta å bry meg». Her må det bli godstemning og høy allsangfaktor! Se hans opptreden på VG-lista 2023 her: Lille Caesar - Brenner (Live VG-Lista 2023)

19:00: DJ ToreP Mye har skjedd siden han ble hele Sunndals og Norges Idol-stjerne. Gutten med fløyelsstemmen snekrer i dag også egne låter. På Aura Avis-scenen vil han både framføre eget materiale og snurre plater.

20.30:  Champions League-finalen mellom Real Madrid og B.Dortmund på storskjerm.


Infoskriv Aura Avis og Hydro Cup.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Roger Furu