PRESSEMELDING

Postet av Hydro Cup den 21. Mar 2020

Pressemelding Hydro Cup 2020


Årets Hydro Cup (HC) har meget god påmelding. Over 200 lag har meldt seg på, og turneringa er tilnærmet oppfylt. Tusen takk skal dere ha.


Inntil andre bestemmelser settes i kraft vil HC arrangeres som planlagt i juni. Om dette er mulig vil bli fortløpende vurdert sammen med kommunale og nasjonale myndigheter. Blir det ikke mulig å arrangere HC i juni vil turneringa bli flyttet til september. Endelig dato bestemmes i samråd med fotballkretsen og andre klubber med store turneringer. Antall lag som trekker seg vil være avgjørende for om det blir ledige plasser.


 

Vi beklager situasjonen og usikkerheten dette skaper, men vi vil på denne måten vise at vi respekterer tiltakene som er iverksatt, samtidig som vi håper å se flest mulig av dere som deltakere uansett når turneringa vil bli arrangert. Vi holder dere fortløpende oppdatert. 

 

 

Hilsen Hydro Cup 

 

Magnhild Sande

Leder team  Hydro Cup


PS: Denne pressemeldingen er også sendt på mail til alle lag, har du ikke mottatt den så sjekk søppelpost-mappa, og sørg for at mailer fra hydrocuo@sunndalfotball.no blir godkjent, så får du lettere info fra oss ved neste korsvei.  :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.