HC 2020 AVLYSES!

Postet av Hydro Cup den 11. Aug 2020

Kjære fotballvenner, det er med tungt hjerte vi dessverre ser oss nødt til å avlyse årets cup.  Vi hadde i det lengste et håp om at vi kunne avvikle cupen i en eller annen form, men grunnet smitteutvikling og innskjerpede retningslinjer ser vi ingen annen utvei enn å avlyse.

Vi takker alle lag for tålmodigheten den siste tiden, og ønsker dere alle velkommen tilbake til Hydro cup 2021 som arrangeres 4. – 6. Juni 2021.


Alle innbetalte summer blir refundert i sin helhet.  Vi kommer tilbake innen kort tid med hvordan vi gjør dette i praksis.Ny dato

Postet av Hydro Cup den 9. Apr 2020

Årets cup flyttes til 11-13 sept. Vi kommere tilbake med mere info i forhold til betalingsfrister o.l over påske. Alle påmeldte lag beholder selvfølgelig sin plass. Vi ønsker hele vår fotballfamilie, både lokalt og tilreisende gjester, en flott påske! 👍👍PRESSEMELDING

Postet av Hydro Cup den 21. Mar 2020

Pressemelding Hydro Cup 2020


Årets Hydro Cup (HC) har meget god påmelding. Over 200 lag har meldt seg på, og turneringa er tilnærmet oppfylt. Tusen takk skal dere ha.


Inntil andre bestemmelser settes i kraft vil HC arrangeres som planlagt i juni. Om dette er mulig vil bli fortløpende vurdert sammen med kommunale og nasjonale myndigheter. Blir det ikke mulig å arrangere HC i juni vil turneringa bli flyttet til september. Endelig dato bestemmes i samråd med fotballkretsen og andre klubber med store turneringer. Antall lag som trekker seg vil være avgjørende for om det blir ledige plasser.


 

Vi beklager situasjonen og usikkerheten dette skaper, men vi vil på denne måten vise at vi respekterer tiltakene som er iverksatt, samtidig som vi håper å se flest mulig av dere som deltakere uansett når turneringa vil bli arrangert. Vi holder dere fortløpende oppdatert. 

 

 

Hilsen Hydro Cup 

 

Magnhild Sande

Leder team  Hydro Cup


PS: Denne pressemeldingen er også sendt på mail til alle lag, har du ikke mottatt den så sjekk søppelpost-mappa, og sørg for at mailer fra hydrocuo@sunndalfotball.no blir godkjent, så får du lettere info fra oss ved neste korsvei.  :-)Medaljeutdeling

Postet av Hydro Cup den 1. Jun 2019