Hydro Cup 2019  31.mai-2.juni 2019.

 

PÅMELDING-->   https://www.profixio.com/reg/hydro-cup-2019

 b

 

Turneringsleder: 94815117      e-post:  hydrocup@sunndalfotball.no

 

Facebook: https://www.facebook.com/hydrocup  

 Kart over alle overnattingsplasser, baner og annet du trenger i løpet av cup-helga.

...................................................................................................................................

 Link til NFFs Spilleregler og retningslinjer for barnefotball (6-12år) og ungdomsfotball (13-16år)

https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler---barnefotball-612-ar/

https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler-og-retningslinjer---ungdomsfotball-13-16-ar/

................................................................................................................................... 

HYDRO CUP SUNNDAL:

Hydro Cup Sunndal arrangeres hvert år i  månedsskiftet mai/juni. I 2018 deltok ca. 2.100 spillere fra 204 lag fra hele Midt-Norge. 

Det benyttes normalt rundt 20 gressbaner, 1 kunstgressbane og Amfihallen. Alle banene ligger på Sunndalsøra eller i umiddelbar nærhet.

I 2019 arrangeres cupen for 30. året og vi håper så mange som mulig også i år tar turen til Sunndal for en god fotballopplevelse.  

Små avstander mellom baner og overnatting gjør at den viktige sosiale delen av turneringen fungerer godt. Innkvartering av spillere og ledere skjer på skoler, campingplasser, pensjonater og hotell.

SUNNDAL KOMMUNE

Sunndalsøra ligger i Sunndal kommune i Møre og Romsdal fylke. Kommunesenteret Sunndalsøra ligger rundt 10 mil fra Molde og Kristiansund som begge har flyplass. Til Oppdal er det ca. 7 mil, der det finnes togforbindelse til resten av landet. Sunndal har et areal på 1.712 km2 og er den største kommunen i fylket. 

Sunndal har en storslått natur med høye fjell, fjorder og flere dalbunner, og vår spesielle topografi har flere positive  konsekvenser. Det er mange flotte turmuligheter. Blant annet har Sunndal et tørt klima med gjennomsnittlig 920 mm nedbør pr. år, dvs. omtrent det samme som Oslo (740 mm) og vesentlig lavere enn nabobyen Molde (1.500 mm).  Videre har Sunndal flere norske varmerekorder, bl.a. høyeste målte maksimumstemperatur i landet både i februar, november og desember med temperaturer på over 18 grader. Kommunens ville og vakre natur gir ellers gode muligheter for friluftsliv, jakt og fiske med over 300 små og store ferskvann, flere elver med laks og ørret, 2 fjorder, 259 isbreer og 23 fjelltopper over 1.800 meter.